Деруни
Деруни-традиційна українська страва,подають з сметаною або грибною підливою.
Для приготування дерунів підготуйте:
10 картоплин;
1 цибулю;
1 яйце;
3 зубці часнику;
мука,сіль,перець;
Як приготувати деруни.
Натріть на терці-драпачці цибулю та картоплю(спочатку цибулю,сік цибулі запобігає потемнінню картоплі),вичавіть через часникодавку часник,вибийте яйце,додайте 2 столові ложки муки,сіль та перець за смаком.Добре перемішайте та накладайте порційно на добре розжарену сковорідку.Якщо любите хрустящі деруни жарте на великому вогні,якщо вам більше до смаку м'якенькі-смажте на меншому вогнику.
Смачного!
© А.Литвин
Комментариев нет