Рецепт ухи
Уха-суп із риби,який однаково смакує,як удома,так і на природі.Приготувати уху можна з будь-якої риби,будь яких розмірів,наприклад-це може бути кілька маленьких карасиків,або один великий короп.Якщо ви будете варити рибу з головою не забудьте витягнути зябра,тому що вони гірчать.
Для приготування ухи нам потрібно підготувати:
почистіть 1 середню цибулю;
почистіть та наріжте кружельцями 1-2 моркви;
почистіть та наріжте кубиками 10 картоплин;
почистіть,випотрошіть та поріжте рибу(якщо риба маленька можна не різати);
Поставте на вогонь воду(десь 4л) та закиньте туди цибулю,моркву та картоплю,посоліть за смаком.Киньте кілька горошків духмяного перцю,та 1-2 лаврових листка.Наприкінці коли картопля буде майже готова,закиньте рибу.Риба розварюється швидко,коли побачите,що рибка піднялась вгору,можете уху відставити.Дайте усі кілька хвилин настоятись,можете додати зелень(кріп,петрушка) за смаком.
Уха готова.Смачного!
Комментариев нет