Рецепти страв

Категорії разділу

Напої [1]
Перші страви [1]
Рецепти закруток та заквасок [1]
На цій сторінці хочемо поділитися з вами рецептами різних консервацій на зиму.Це салати,гриби,мариновані огірки,помідори,як заквасити капусту та ще багато цікавого.
Страви на святу вечерю [1]
Закуски [1]
Другі страви [1]
Мои статьи [0]

Засолені опеньки.

 
Консервовані солені опенькі-чудовий кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.
Тепер опеньки можна варити до кінцевої готовності в несоленій воді (пробуйте,щоб вони змякли,орієнтовно 5 годин).Після готовності воду злийте.
   Підготуйте та простерилізуйте банки і кришки,та заваріть добре солену воду.Розкладіть опеньки в банки та залийте підготованою соленою водою,накрийте кришкою.Поставте банки з опеньками в каструлю з водою простерилізувати на пів години.Закрутіть кришки.
Смачного! 
21.11.2024 в 11:04
4137
Добавил nyvtyl
Рейтинг 1.5 / 6
Комментариев нет
avatar

Каталог привітань 2010-2023