Засолені опеньки.
Консервовані солені опенькі-чудовий кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.
Тепер опеньки можна варити до кінцевої готовності в несоленій воді (пробуйте,щоб вони змякли,орієнтовно 5 годин).Після готовності воду злийте.
Підготуйте та простерилізуйте банки і кришки,та заваріть добре солену воду.Розкладіть опеньки в банки та залийте підготованою соленою водою,накрийте кришкою.Поставте банки з опеньками в каструлю з водою простерилізувати на пів години.Закрутіть кришки.
Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.
Тепер опеньки можна варити до кінцевої готовності в несоленій воді (пробуйте,щоб вони змякли,орієнтовно 5 годин).Після готовності воду злийте.
Підготуйте та простерилізуйте банки і кришки,та заваріть добре солену воду.Розкладіть опеньки в банки та залийте підготованою соленою водою,накрийте кришкою.Поставте банки з опеньками в каструлю з водою простерилізувати на пів години.Закрутіть кришки.
Смачного!
Комментариев нет