Оселедець по домашньому.
Оселедець готовий до вжитку можна придбати у кожному магазині,але за смаковими якостями нічого не зрівняється з оселедцем домашнього приготування.Якщо ви хоч раз попробуєте його приготувати за цим рецептом-це буде "любов з першого смаку". Для початку можете купити 1 морожену рибину оселедця(можна скумбрію,вона мясистіша)розморозити та почистити.
Як приготувати оселедця.
Приготуйте маринад:
Поставте на вогонь 1л води,додайте 2 столові ложки солі,1 столову ложку цукру,2 столові ложки олії,3 столові ложки оцту,кілька горошків духмяного перцю,лавровий листок.Доведіть до кипіння.Зніміть з плити,дайте вистигнути до кімнатної температури.
Поріжте оселедець на шматки та поскладайте в посудину.Почистіть та наріжте кружельцями 1 цибулю.Залийте оселедець маринадом.Дайте настоятись 1-2 доби.
Смачного!
Приготуйте маринад:
Поставте на вогонь 1л води,додайте 2 столові ложки солі,1 столову ложку цукру,2 столові ложки олії,3 столові ложки оцту,кілька горошків духмяного перцю,лавровий листок.Доведіть до кипіння.Зніміть з плити,дайте вистигнути до кімнатної температури.
Поріжте оселедець на шматки та поскладайте в посудину.Почистіть та наріжте кружельцями 1 цибулю.Залийте оселедець маринадом.Дайте настоятись 1-2 доби.
Смачного!
© А.Литвин
Комментариев нет