Вітаю Вас Гість | RSS
Вівторок
21.02.2017, 20:47
Каталог привітань
Головна Рецепти страв Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Напої
Перші страви
Рецепти закруток та заквасок
Страви на святу вечерю
Закуски
Другі страви

Головна » Рецепти страв » Другі страви

Деруни

Деруни-традиційна українська страва,подають з сметаною або грибною підливою.
Для приготування дерунів підготуйте:
10 картоплин;
1 цибулю;
1 яйце;
3 зубці часнику;
мука,сіль,перець;
Як приготувати деруни.
Натріть на терці-драпачці цибулю та картоплю(спочатку цибулю,сік цибулі запобігає потемнінню картоплі),вичавіть через часникодавку часник,вибийте яйце,додайте 2 столові ложки муки,сіль та перець за смаком.Добре перемішайте та накладайте порційно на добре розжарену сковорідку.Якщо любите хрустящі деруни жарте на великому вогні,якщо вам більше до смаку м'якенькі-смажте на меншому вогнику.
Смачного!
                      © А.Литвин
Категорія: Другі страви | Додав: nyvtyl (24.10.2012)
Переглядів: 827 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

привітання з днем закоханих



Відкритки для привітання до дня закоханих

Реклама на сайті

При копіюванні матеріалу посилання на сайт обов'язкове!
Copyright pruvitannja © 2017