Вітаю Вас Гість | RSS
Неділя
24.06.2018, 09:02
Каталог привітань
Головна Рецепти страв Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Напої
Перші страви
Рецепти закруток та заквасок
Страви на святу вечерю
Закуски
Другі страви

Рецепти закруток та заквасок

На цій сторінці хочемо поділитися з вами рецептами різних консервацій на зиму.Це салати,гриби,мариновані огірки,помідори,як заквасити капусту та ще багато цікавого.

 
   Консервовані солені опенькі-чудовий  кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
   Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
   Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування  треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
   Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.(читати дальше...)
  
картинка








Реклама на сайті

При копіюванні матеріалу посилання на сайт обов'язкове!
Copyright pruvitannja © 2010-2018