Вітаю Вас Гість | RSS
Субота
18.11.2017, 17:30
Каталог привітань
Головна Рецепти страв Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Напої
Перші страви
Рецепти закруток та заквасок
Страви на святу вечерю
Закуски
Другі страви

Головна » Рецепти страв

Сторінки:

Рецепти страв

 
   Деруни-традиційна українська страва,подають з сметаною або грибною підливою.
   Для приготування дерунів підготуйте:
 10 картоплин;
 1 цибулю;
 1 яйце;
 3 зубці часнику;
 мука,сіль,перець;
   Як приготувати деруни (читати дальше...)
картинка

 
   Оселедець готовий до вжитку можна придбати у кожному магазині,але за смаковими якостями нічого не зрівняється з оселедцем домашнього приготування.Якщо ви хоч раз попробуєте його приготувати за цим рецептом-це буде "любов з першого смаку".
   Для початку можете купити 1 морожену рибину оселедця(можна скумбрію,вона мясистіша)розморозити та почистити.
   Як приготувати оселедця.
   Приготуйте маринад:
Поставте на вогонь 1л води,додайте 2 столові ложки солі,1 столову ложку цукру,2 столові ложки олії,3 столові ложки оцту,кілька горошків духмяного перцю,лавровий листок.Доведіть до кипіння.Зніміть з плити,дайте вистигнути до кімнатної температури.(читати дальше...)
картинка

 
   Уха-суп із риби,який однаково смакує,як удома,так і на природі.Приготувати уху можна з будь-якої риби,будь яких розмірів,наприклад-це може бути кілька маленьких карасиків,або один великий короп.Якщо ви будете варити рибу з головою не забудьте витягнути зябра,тому що вони гірчать.
Для приготування ухи нам потрібно підготувати: почистіть 1 середню цибулю;
почистіть та наріжте кружельцями 1-2 моркви;
почистіть та наріжте кубиками 10 картоплин;
почистіть,випотрошіть та поріжте рибу(читати дальше...)
картинка

 
   Рецептів,як зробити домашнє вино,стільки ж скільки й років цьому чудовому напою,я ж хочу поділитись з вами самим простим рецептом приготуванням виноградного вина,який не займає багато часу.Простим тому,що по цьому рецепту виноград не потрібно чавити і пацькатись з ним і це великий плюс,єдиний мінус,що винаград займає місце,і для приготування потрібна тара більшої ємності.По цьому рецепту мій дідусь робить вино більше пів століття,так що,як кажуть рецепт провірений досвідом.
Виноград  зі шкіркою дає гарний насичений колір,і природний виноградний цукор.(читати дальше...)
картинка

 
   Консервовані солені опенькі-чудовий  кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
   Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
   Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування  треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
   Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.(читати дальше...)
  
картинка

загрузка...

картинки для привітання з днем ангела



картинки для привітання з днем народження

Реклама на сайті

При копіюванні матеріалу посилання на сайт обов'язкове!
Copyright pruvitannja © 2010-2017