Вітаю Вас Гість | RSS
Середа
26.04.2017, 17:46
Каталог привітань
Головна Рецепти страв Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Напої
Перші страви
Рецепти закруток та заквасок
Страви на святу вечерю
Закуски
Другі страви

Головна » Рецепти страв » Рецепти закруток та заквасок

Засолені опеньки.
 
Консервовані солені опенькі-чудовий кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
Гриби-це продукти смачні,але не з самих безпечних,і до їх приготування треба відноситись серйозно,тому процес варіння складається з 2 етапів.
Перше ніж варити опеньки нам треба вигнати з них всі шкідливі речовини:ставте гриби на плиту і доведіть до кипіння,дайте покипіти хвилин 5 і злийте воду,залийте свіжою.Повторіть процедуру 3 рази.
Тепер опеньки можна варити до кінцевої готовності в несоленій воді (пробуйте,щоб вони змякли,орієнтовно 5 годин).Після готовності воду злийте.
   Підготуйте та простерилізуйте банки і кришки,та заваріть добре солену воду.Розкладіть опеньки в банки та залийте підготованою соленою водою,накрийте кришкою.Поставте банки з опеньками в каструлю з водою простерилізувати на пів години.Закрутіть кришки.
Смачного! 
Категорія: Рецепти закруток та заквасок | Додав: nyvtyl (17.10.2012)
Переглядів: 2167 | Рейтинг: 1.5/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

привітання з Великоднем



картинки для привітання з днем ангела

Реклама на сайті

При копіюванні матеріалу посилання на сайт обов'язкове!
Copyright pruvitannja © 2010-2017