Деруни
Деруни-традиційна українська страва,подають з сметаною або грибною підливою.
Для приготування дерунів підготуйте:
10 картоплин;
1 цибулю;
1 яйце;
3 зубці часнику;
мука,сіль,перець;
Оселедець по домашньому.
Оселедець готовий до вжитку можна придбати у кожному магазині,але за смаковими якостями нічого не зрівняється з оселедцем домашнього приготування.Якщо ви хоч раз попробуєте його приготувати за цим рецептом-це буде "любов з першого смаку".
Для початку можете купити 1 морожену рибину оселедця(можна скумбрію,вона мясистіша)розморозити та почистити.
  ...
Рецепт ухи
Уха-суп із риби,який однаково смакує,як удома,так і на природі.Приготувати уху можна з будь-якої риби,будь яких розмірів,наприклад-це може бути кілька маленьких карасиків,або один великий короп.Якщо ви будете варити рибу з головою не забудьте витягнути зябра,тому що вони гірчать.
Для приготування ухи нам потрібно підготувати: почистіть 1 середню цибулю;
почистіть та наріжте кружельцями 1-2 морк ...
Для приготування ухи нам потрібно підготувати: почистіть 1 середню цибулю;
почистіть та наріжте кружельцями 1-2 морк ...
Домашнє вино.
Рецептів,як зробити домашнє вино,стільки ж скільки й років цьому чудовому напою,я ж хочу поділитись з вами самим простим рецептом приготуванням виноградного вина,який не займає багато часу.Простим тому,що по цьому рецепту виноград не потрібно чавити і пацькатись з ним і це великий плюс,єдиний мінус,що винаград займає місце,і для приготування потрібна тара більшої ємності.По цьому рецепту мій ...
Засолені опеньки.
Консервовані солені опенькі-чудовий кулінарний матеріал для підливита,салатів та інших страв,який ви будете мати завжди під рукою в готовому вигляді.
Для початку опеньки потрібно підготувати:замочіть їх в холодній соленій воді на кілька годин (можна залишити на ніч),після цього сполосніть кілька раз (чистити опеньки не потрібно).
Гриби-це ...